Onze tevreden klanten

Werkverzuim vult de arbodienstverlening in van vele tevreden organisaties. Lees hier wat ze van onze werkwijze vinden en raak ook overtuigd van onze aanpak!

Maak ook kennis met ons!

Klaar om het verzuim bij uw organisatie écht terug te dringen? Wij komen graag met u in contact om met uw organisatie kennis te maken. Bereik ons via:

Wat zeggen onze klanten?

"Onze casemanager is heel kundig en voelt de behoefte vanuit onze organisatie goed aan. Ik heb erg prettig contact met haar. Daarnaast is Werkverzuim erg flexibel. Zo is het mogelijk om een standaard moment in te plannen dat ze ons op locatie bezoekt. Wel zo fijn dat dit met hun in te plannen is!"
Nina Dalmeijer
4DMC
"Wij waarderen de persoonlijke en flexibele benadering van Werkverzuim. Het contact met onze casemanager is heel direct en ze denken graag met ons mee. De casemanager is verder goed bereikbaar, heeft veel kennis en kan snel met ons overleggen als dat noodzakelijk is."
Marloes Bos
Stichting Kinderopvang Liemeer
"We really appreciate the work of our case manager. She really listens to the employee and knows her job very well. She is neutral and to the point, but on the other hand very personal to the client. She is one of the reasons to stay at Werkverzuim."
Teresa Segi
Nedair Freight
"De samenwerking met Werkverzuim ervaren wij als prettig en direct. Met de focus op een goede balans tussen de belangen van de werknemer en de werkgever kijken we per situatie wat de beste aanpak is als iemand verzuimt of dreigt uit te vallen. Doordat we met een vast team werken en elkaars organisatie goed kennen, kunnen we snel schakelen en doorpakken als dat nodig is."
Edwin de Veld
UBA

Wij werken onder andere voor:

La Ban logo
Berghoef logo
Vakantiemakelaar logo
AA logo

Laat een berichtje achter

Wij gaan graag met u in gesprek om uw verzuimproblematiek aan te pakken. Hierbij vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. Tot snel!
Marjolein
Teamleider