Onze missie

Missie

Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim zijn organisaties die afzonderlijk gespecialiseerd zijn in het succesvol maken van ondernemingen door invulling te geven aan social return, participatie, hr consultancy en arbodienstverlening. Dit doen wij door persoonlijke aandacht te geven en maatwerk te leveren.

Wij zijn een organisatie met een eigen identiteit, een heldere manier van werken, een persoonlijke benadering en respect voor iedereen. Dit draagt bij tot een leefbare en prettige samenleving waarin ieder volwaardig kan functioneren.

Onze kernwaarden

Mensgericht

Werkreturn, Werkassist en Werkverzuim stelt de mens en zijn kwaliteiten centraal. Het is niet alleen een kwestie van het benoemen van de kwaliteiten van onze relaties, maar ook het vergroten van het inzicht in hoe onze relaties hun kwaliteiten (nog) beter kan benutten. Deze mensgerichte houding komt tot stand door passie en bewogenheid voor mensen en een op-maat-gesneden advies.

Pragmatisch

Oplossingen die wij voor onze relaties adviseren en/of implementeren zijn niet hoog complex, maar pragmatisch. Pragmatische oplossingen zijn beter te implementeren en leiden tot snel en optimaal resultaat.

Kritisch

Goed advies begint met een kritische houding. Niet zomaar aannemen maar vragen durven stellen.