Bedrijfsartsen in heel Nederland

Ook u bent verplicht om samen te werken met een bedrijfsarts. Immers, als uw medewerker zich ziek meldt, mag alleen een bedrijfsarts bepalen of hij of zij zich terecht heeft ziek gemeld, of niet.

Arbodienstverlener Werkverzuim beschikt over bedrijfsartsen in heel Nederland, waardoor er altijd één bij u in de buurt zit. Zo hebben we bedrijfsartsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Zwolle, Eindhoven, Groningen en Leeuwarden. Een volledig overzicht van onze landelijke dekking vindt u onderaan deze pagina.

Bedrijfsartsen met focus op werkhervatting

We beschikken dus over een landelijk netwerk van zelfstandige gecertificeerde bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. Hun aanpak is gericht op demedicaliseren en een (snelle) werkhervatting. Aangezien een zieke medewerker een werkgever al snel zo’n 300 euro per dag kost, doen we ons best uw medewerker zo snel mogelijk weer aan het werk te krijgen.

Langdurig zieke werknemers

Is een snelle werkhervatting niet mogelijk en is medewerker na 6 weken nog steeds ziek, dan maakt onze bedrijfsarts een probleemanalyse. Deze analyse wordt door ons gebruikt om een plan van aanpak voor re-integratie te maken, een verplichting die het UWV oplegt.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Er is nog veel meer te vertellen over verzuim en onze aanpak hiervan. We hopen dan ook binnenkort met u om de tafel te zitten.

Heeft u nog vragen, aarzel ze dan niet om ze te stellen. Dat kan tijdens kantooruren via 0297 820 829. Of neem 24/7 contact met ons op via het contactformulier. We reageren uiterlijk de volgende werkdag.

Overzicht landelijke dekking bedrijfsartsen

bedrijfsartsIn de volgende plaatsen zit een van onze bedrijfsartsen:

Laat ons uw verzuim begeleiden: dat werkt beter!