Kom werken bij Werkverzuim

In verband met uitbreiding van ons (medische) team, zijn wij op zoek naar verzekeringsartsen, casemanagers en bedrijfsartsen. Streef jij ernaar om samen met ons team de verzuimende medewerkers op de juiste manier te helpen naar herstel en re-integratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom in contact met ons

Ben jij geschikt voor één van onze functies? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer over de inhoud van de functie/werkzaamheden weten? Wij komen dan graag in contact met je! Bel ons op of stuur een mailtje naar Douwe:

Met wie ga jij onder andere werken?

Marjolein Heidema
Casemanager verzuim
Evelien van der Drift
Casemanager verzuim
Robert-Jan Jansen
DGA

Over Werkverzuim

Werkverzuim is al meer dan 10 jaar de regionale (maar wel landelijk werkende) arbodienstverlener in Aalsmeer. Vanuit onze kernwaarden, mensgericht, pragmatisch en zelfkritisch bieden wij maatwerk en ondersteunen/ontzorgen wij werkgevers op het gebied van ziekteverzuim en alles wat daar bij komt kijken. Wij kenmerken ons als ondernemend met een persoonlijke benadering van onze relaties. Bij Werkverzuim werken gemotiveerde, ondernemende, zelfstandige en betrokken medewerkers.

Werkverzuim maakt onderdeel uit van de Werkgroup. De Werkgroup heeft als doel om organisaties en ondernemingen op meerdere fronten écht beter te maken. Dat is ons kernbelofte. Onder Werkgroup vallen de merken: Werkassist (HR-consultancy), Werkreturn (social return detachering) en Werkverzuim (arbodienstverlening).