Arbeidsdeskundige, Casemanager Verzuim
32-40 uur

In verband met uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een Arbeidsdeskundige / Casemanager ziekteverzuim. Ben jij een enthousiaste arbeidsdeskundige, maar ook geïnteresseerd in de rol van  casemanager en heb je de nodige ervaring en zie je het als jouw missie om werkgever en werknemer te begeleiden naar een oplossing bij ziekteverzuim of te voorzien van een concreet re-integratie-advies ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Matthijs-op-de-bank

Wat doet een Casemanager, Arbeidsdeskundige Verzuim?

Als arbeidsdeskundige ondersteun je onze klanten bij de re-integratie van medewerkers die (langdurig) zijn uitgevallen. Je bezoek de werkgever op locatie en spreekt met betrokkenen. Je beoordeelt of het eigen werk nog passend is of passend gemaakt kan worden. Je informeert betrokkenen over de gevolgen en stelt een duidelijk re-integratie-advies op.

Daarnaast ga je ook als casemanager ziekteverzuim aan de slag en ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload werkgevers en hun werknemers en adviseer en ondersteun je hen op het gebied van verzuimbegeleiding. Je bent het eerste aanspreekpunt en voert de volledige regie. Je onderhoudt telefonisch contact met werkgevers en de (verzuimende) werknemers en je draagt zorg voor dossieropbouw conform de Wet verbetering poortwachter.

Over de vacature

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld HRM/Toegepaste psychologie en of andere gerelateerde opleiding.
 • Je bent in het bezit van het diploma Casemanager Regie op Verzuim óf je bent bereid deze te gaan halen.
 • Werkervaring als casemanager/arbeidsdeskundige op verzuim is een pré
 • Je kent de Wet verbetering poortwachter als je broekzak en hebt ervaring met het UWV, arbodiensten, re-integratiebedrijven, verzekeraars etc.
 • Je bent voor minimaal 32 uur beschikbaar
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B)
 • Je bent ondernemend, klantgericht en proactief ingesteld

Met wie ga jij onder andere werken?

Marjolein Heidema
Casemanager vezuim
Evelien van der Drift
Casemanager verzuim
Robert-Jan Jansen
DGA

Wat bieden wij jou?

 • Je komt te werken bij ons op kantoor in Aalsmeer. Naast gezellige collega’s;

  • Een prettige werksfeer in een fijn en collegiaal team; dat betekent persoonlijk en aandacht voor elkaar en onze collega’s;
  • Een goed salaris tussen de 3000 en 4000 euro. Afhankelijk van je niveau en kennis. In goed overleg bespreekbaar;
  • Voldoende ruimte voor opleidingsmogelijkheden en je verdere ontwikkeling;
  • Laptop en telefoon;
  • Gebruik van een van onze bedrijfsauto’s voor het bezoeken van klanten.

  Herken jij jezelf in genoemde competenties en ben je geïnspireerd geraakt door deze vacature? Ben je er klaar voor om zelf de regie te nemen en spreekt onze bedrijfscultuur je aan? Solliciteer dan direct.

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact op met Marjolein Heidema! Zij vertelt je graag meer over Werkverzuim en deze vacature.

Over Werkverzuim

Werkverzuim is al bijna 10 jaar de regionale (maar wel landelijk werkend) arbodienstverlener in Aalsmeer. Vanuit onze kernwaarden, mensgericht, pragmatisch en zelfkritisch bieden wij maatwerk en ondersteunen/ontzorgen wij werkgevers op het gebied van ziekteverzuim en alles wat daar bij komt kijken. Wij kenmerken ons als ondernemend met een persoonlijke benadering van onze relaties. Bij Werkverzuim werken gemotiveerde, ondernemende, zelfstandige en betrokken medewerkers.

Werkverzuim maakt onderdeel uit van de Werkgroup. De Werkgroup heeft als doel om organisaties en ondernemingen op meerdere fronten écht beter te maken. Dat is ons kernbelofte. Onder Werkgroup vallen de merken: Werkassist (HR-consultancy), Werkreturn (social return detachering) en Werkverzuim (arbodienstverlening).

werkassist
werkreturn
werkverzuim
Logo Peopleassist kaal

Werken als Casemanager, Arbeidsdeskundige?
Neem dan nu contact op!

Wij maken graag kennis met je. Neem gerust contact op met Marjolein Heidema via 0297 820 829 of stuur een mail met jouw cv naar m.heidema@verzuimopwerk.nl. Graag tot snel!